Hallo, ik ben Laura Salden

Specialisatie: schouderklachten, voetballers

Na het afronden van mijn boeiende stage was ik ervan overtuigd dat Kinepraktijk Martens de ideale omgeving is om mij verder te ontplooien. De holistische visie en persoonlijke aanpak van deze praktijk sluiten aan bij mijn eigen overtuigingen, waardoor ik na het behalen van mijn Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie – met specialisatie sport – meteen van start ben gegaan in deze praktijk.

Mijn voortdurende interesse in het menselijk lichaam en de wetenschap zet mij ertoe aan om te blijven bijleren en mijn kennis actueel te houden, zodat ik de best mogelijke zorg kan bieden. Reeds heb ik een cursus “Sporttaping” gevolgd, maar toekomstige opleidingen en bijscholingen zullen nog volgen om mijn expertise verder uit te breiden en om te kunnen streven naar een zo optimaal mogelijk herstel.

Verder heeft sport altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Eerder heb ik gevoetbald voor Standard Luik en KRC Genk Ladies, en momenteel ben ik nog actief bij K. St. Elen. Met mijn passie voor sport ondersteun en begeleid ik je ook graag in het realiseren van sportieve ambities en doelen.

Graag ga ik samen met jou op zoek naar een behandeling op maat, die is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en de specifieke klachten die je ervaart. Ik kijk er naar uit om samen te werken aan jouw herstel en groei, zodat je de sterkste versie van jezelf kunt worden op weg naar een actieve en gezonde toekomst.