Hallo, ik ben Robben Martens


Gedreven om de harmonie in bewegen te herstellen


Specialisatie: rug-, en nekklachten

Na mijn Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met onderscheiding af te ronden heb ik mijn eerste stappen als kinesist bij groepsprakijk A'Spect in Hasselt gezet. De drang om bij te leren was groot waardoor ik me onmiddellijk ben beginnen bijscholen in het behandelen van het kaakgewricht (TMG-klachten), dry-needling en taping. Ik heb als kinesist de jeugdvoetballers van Westerlo, de eerste ploeg van Zonhoven VV en enkele professionele raceteams begeleid wat mijn ervaring met sporters vergroot heeft. Ook voorzie ik aangepaste trainingsschema's in de voorbereiding voor het seizoen begint.

Begin 2019 heb ik een praktijk in Wiemesmeer overgenomen en ben ik gestart met de bouw/renovatie van een grotere ruimte om de praktijk in te vestigen. Deze vonkelnieuwe praktijk met de nieuwste apparatuur is geopend in november 2019 en is gevestigd op Kempenseweg 75 in Zutendaal, met een ruime parking voor de deur en een goede toegankelijkheid voor rolstoelpatiënten.

Hallo, ik ben Max van der Velden


Gedreven om u zorgeloos te laten bewegen.


Specialisatie: schouderklachten

Na het behalen van mijn Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie ben ik onmiddellijk in deze praktijk gestart. Gedurende mijn studententijd – en nog steeds – ben ik altijd erg geïnteresseerd geweest in de wetenschappelijke kant van het vak. Ik beheer sinds mijn studententijd het grootste Vlaamse online platform voor kinesitherapie waar wetenschappelijke teksten verwerkt worden. Op deze manier kan ik mezelf en mede-kinesisten up-to-date houden. Daarbij ben ik onderzoeksmanager op 's werelds grootste online platform voor educatie binnen de kinesitherapie, gelegen in Amsterdam: physiotutors.com


Kort na mijn diploma ben ik een cursus aan Eindhoven universiteit gestart omtrent de statistiek in het onderzoek van de medische wereld; inmiddels is deze afgerond. Ik heb een grote interesse in schouder- en knie-klachten maar beperk me zeker niet enkel tot deze.

Ik ben leergierig, sportief en gepassioneerd van aard wat maakt dat ik mijn vak met liefde uitoefen.

kinesitherapie robben martens zutendaal kinepraktijk martens
sportkinesitherapie zutendaal
functionele training zutendaal
krachttraining zutendaal
manuele therapie zutendaal
kinepraktijk Martens Zutendaal