Hallo, ik ben Robben Martens


Gedreven om de harmonie in bewegen te herstellen


Specialisatie: rug-, en nekklachten

Na mijn Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met onderscheiding af te ronden heb ik mijn eerste stappen als kinesist bij groepsprakijk A'Spect in Hasselt gezet. De drang om bij te leren was groot waardoor ik me onmiddellijk ben beginnen bijscholen. Zo heb ik mijn manuele technieken verbeterd met 3 jaar opleiding in osteopathie, ook het behandelen van het kaakgewricht (TMG-klachten), dry-needling, taping, hoofdpijn en duizeligheid (BPPV) zijn zaken waar ik extra cursussen voor gedaan heb. Ik heb als kinesist de jeugdvoetballers van Westerlo en de eerste ploeg van Zonhoven VV begeleid wat mijn ervaring met sporters vergroot heeft. Ook voorzie ik aangepaste trainingsschema's in de voorbereiding voor het seizoen begint.

Verder merken we vaak een sterke link tussen lichaam en geest, dan probeer ik via een empathische blik op uw situatie verbeteringen op elk vlak teweeg te brengen, om zo de balans tussen belasting en belastbaarheid te verbeteren.

Begin 2019 heb ik een praktijk in Wiemesmeer overgenomen en ben ik gestart met de bouw/renovatie van een grotere ruimte om de praktijk in te vestigen. Deze nieuwe praktijk met moderne apparatuur is geopend in november 2019 en is gevestigd op Kempenseweg 75 in Zutendaal, met een ruime parking voor de deur en een goede toegankelijkheid voor rolstoelpatiënten.

Hallo, ik ben Max van der Velden


Gedreven om u zorgeloos te laten bewegen.


Specialisatie: schouderklachten, fitness klachten

Na het behalen van mijn Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie ben ik onmiddellijk in deze praktijk gestart. Gedurende mijn studententijd – en nog steeds – ben ik altijd erg geïnteresseerd geweest in de wetenschappelijke kant van het vak. Ik beheer sinds mijn studententijd het grootste Vlaamse online platform voor kinesitherapie waar wetenschappelijke teksten verwerkt worden. Op deze manier kan ik mezelf en mede-kinesisten up-to-date houden. Daarbij ben ik onderzoeksmanager op 's werelds grootste online platform voor educatie binnen de kinesitherapie, gelegen in Amsterdam: physiotutors.com


Kort na mijn diploma ben ik een cursus aan Eindhoven universiteit gestart omtrent de statistiek in het onderzoek van de medische wereld; inmiddels is deze afgerond. Ik heb een grote interesse in schouder-, fitness-, en knie-klachten maar beperk me zeker niet enkel tot deze.

Ik ben leergierig, sportief en gepassioneerd van aard wat maakt dat ik mijn vak met liefde uitoefen.

Hallo, ik ben Emma Vandooren


Gedreven om u de beste versie van uzelf te laten zijn.


Specialisatie: hand- en polsklachten

Na verschillende stages gelopen te hebben sprak die bij Kinepraktijk Martens mij het meeste aan. Ik kan me erg vinden in deze manier van werken waar we proberen om u als patiënt u de beste versie van uzelf te laten zijn, op elk vlak. Zelf heb ik een verregaande interesse in de hand- en polsproblematieken en hier heb ik me dan ook extra in gespecialiseerd. Binnenkort staat er ook een opleiding manuele lymfedrainage (Vodder) gepland.

 

Zelf ben ik ook erg sportief, volleybal is één van mijn passies, maar het gezellige moment achteraf in de kantine kan me ook steeds bekoren.

Ik probeer steeds vanuit een groot begrip voor de klachten die je als patiënt ervaart, aan een oplossing op uw maat te werken. Een oplossing die verder gaat dan enkel symptoomverlichting maar die echt poogt om de oorzaken van je probleem aan te pakken.
kinesitherapie robben martens zutendaal kinepraktijk martens
sportkinesitherapie zutendaal
functionele training zutendaal
krachttraining zutendaal
manuele therapie zutendaal
kinepraktijk Martens Zutendaal